2022 Oktber 06
Cikkek: Aj?nl?k
blank.gif Csiha Klmn: Jjj fel a hegyre (Nagytemplomi Hrlevl 2010.10.31.)

 articles: felahegyre.jpg   Régóta ott állt már Csiha Kálmán református püspök könyve a polcunkon, amikor a feleségem újra azt mondta nekem: miért nem olvasod el, nekem nagyon tetszett. Kezembe vettem, megforgattam és beraktam a táskámba, gondoltam jó lesz útravalónak reggeli-esti utazásaim közben.

 
Dr. Huszr Pl: Klvin Jnos lete, teolgusi, reformtori s egyhzszervezi munkssga (Nagytemplomi Hrlevl 2009.05.31.)

A legszintébb tisztelet, elismerés, st rajongás mellett a hatalomvágy, a zsarnoki törekvések, a konokság, a türelmetlenség, valamint a kegyetlenség igaztalan vádjai szoktak Kálvinnal kapcsolatban a leggyakrabban elhangzani azoktól, akik ilyen vagy olyan okból kedvelték, vagy esetleg éppen elítélték a nagy genfi teológust és reformátort.Korondi Rzsa: Vndornek (Nagytemplomi Hrlevl 2009.05.31.)

Ez a könyv verseskötet. Mindegyik vers egy ének, „vándorének”, amely emberszívbl emberszívbe szeretne eljutni.RKSG (Nagytemplomi Hrlevl 2009.05.31.)

    articles: Orokseg1.pngAjánlom minden zeneszeret, keresztyén, ceglédi testvéremnek a kórus 70 éves történetérl szóló könyvet, melyet Arany János karvezet, fiskolai tanár lektorált és szerkesztett, a borítógrafikát Kernács Viktória készítette.

 
Zmbn Tth Emese: Titek a mennyek orszga - Imdsgok gyermekeknek (Nagytemplomi Hrlevl 2009.05.31.)

„Semmiképpen nem jó, ha a túlzott szigorúság miatt ellenérzések támadnak a gyermekben az imádsággal kapcsolatosan, ezért ne erltessük az imádkozást.

blank.gif

Navigáció
blank.gif Letltsek
Cikkek
Trkp-Nagytemplom
Trkp-Lelkszi Hivatal
Keress
Linkek
Kpek
Közbeszerzés
blank.gif
Bejelentkezés
blank.gif
Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése
blank.gif
Generálási idő: 0.03 másodperc 1,832,195 egyedi látogató Soli Deo Gloria!